Pozorišna predstava „Zalažem se za ministarku“

U Gerontološkom centru, u petak 14. juna

650

U pozorišnoj – kino sali bačkopalanačkog Gerontološkog centra, 14. juna biće održan pozorišni igrokaz „Zalažem se za ministarku“ urađen prema motivima komedije, „Gospođa ministarka“, uglednog srpskog komediografa Branslava Nušića.


– Pozorišni igrokaz „Zalažem se za ministarku“, biće izveden u produkciji Gerontološkog centra iz Bačke Palanke. Predstava je inspirisana karakterima i naravima naroda, sa naših prostora. Korisnici usluga Gerontološkog centra, su ujedno i nosioci uloga, a izvešće šaljivu predstavu kojom će dočarati balkanski mentalitet.

[wonderplugin_slider id=95]

 

Kada smo je pripremali, želja nam je bila da razbijemo stereotipe u vezi sa starim osobama, kao i da pokažemo da su snaga duha i narodna volja velike i neuništive. Želim ovom predstavom da pokažem, da je bez obzira na godine, najvažnije raditi i stvarati i ostaviti iza sebe pozitivan primer. Ova predstava je naša mala misija, koja neće promeniti svet, ali će, iskreno se nadam, makar na trenutak ulepšati nečije živote – kaže Dragana Bosnić, reditelj predstave.

Početak predstave „Zalažem se za ministarku“, zakazan je za 19 sati, a ulaz je slobodan.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here