Šampion države uveličao slavlje

Rukometaši „Hercegovca“ obeležili osvajanje titule prvaka

855

U gajdobranskoj sportskoj hali odigrana je revijalna utakmica između novosadske „Vojvodine“, aktuelnog prvaka Srbije, i domaćeg „Hercegovca“, prvaka Treće lige Srbije – Sever, Zapad.


Utakmica je upriličena povodom osvajanja titule prvaka ekipe „Hercegovca“ u tek završenom prvenstvu i plasmana u Drugu ligu – Sever.

U fer i korektnoj igri, u kojoj je rezultat bio u drugom planu, Novosađani su na kraju ostvarili pobedu rezultatom 39:34 (18:18). Po završetku utakmice pehar za osvojeno prvo mesto u minulom prvenstvu TRL – Sever, Zapad kapitenu „Hercegovca“ Nikoli Bakmazu uručila je Slađana Gradić, direktor takmičenja. Gajdobrani su u proteklom prvenstvu odigrali četrnaest utakmica i ostvarili bilans od trinaest pobeda i jedan poraz.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– U revijalnoj utakmici priliku da zaigraju su dobili svi igrači koji su u proteklom prvenstvu nosili dres ekipe „Hercegovca“. Hvala Novosađanima što su svojim prisustvom uveličali slavlje. Sadašnji igrač „Vojvodine“, Rajko Prodanović, nosio je na ovoj utakmici dres Novosađana, ali i naše ekipe u kojoj obavlja dužnost sekretara, kaže Aleksandar Savić, trener „Hercegovca“. Utakmicu je veoma dobro vodio sudijski par iz Bačke Palanke Vojislav Crnjanski – Nikodin Bubanja.

Na poluvremenu revijalnog susreta u halu su ušle i, na oduševljenje prisutnih gledalaca, petnaestominutnu utakmicu odigrale mlađe kategorije „Hercegovca“.

Za „Hercegovac“ su u revijalnoj utakmici igrali: Soldo, Aćimović, Bugarski, Rundić, Krivošija, Ćuk, Novčić, Janjić, Račić, Samardžić, Bajat, Vujović, N. Bakmaz, Tasić, S. Bakmaz, Prodanović, Milutinović, Marković.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here