Devojke iz Bačkog Petrovca na muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

615

Na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – “ Srbija u ritmu Evrope “ i ove godine Opština Bački Petrovac ima svoje predstavnike.

Na Prvoj srpskoj televiziji deca naše opštine se takmiče u televizijskom prenosu direktno iz grada Vrnjačka Banja 22. juna 2019. godine sa početkom u 12.00 časova. Dvadeset tri zemlje Evrope i 24 grada Republike Srbije se bore za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Srbiji će sledeće godine Prva srpska televizija prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu. Glasanje za naše predstavnike je počelo 12. juna 2019. godine i traje sve do kraja televizijskog programa.

Ove godine opština Bački Petrovac predstavlja zemlju Španiju koju će sa pesmom THE KETCHUP SONG predstavit deca iz Bačkog Petrovca: Shaili Poniger Ferero, Irena Struhar, Jana Jovankovič, Nina Điviakova i Valentina Sljuka. One će nastupiti pod rednim brojem 16.

Glasajmo i podržimo decu iz opštine Bački Petrovac putem SMS poruke:

Tekst za glasanje (sms): PESMA(razmak)16, pošaljite na broj 1557.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Ukoliko želite da se sledeće godine televizijski prenos na Prvoj srpskoj televiziji emituje iz opštine Bački Petrovac, a deca predstavnici naše opštine otputuju u zemlju koju predstavljaju, glasajte i znajte da sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here