Zogović nakon godinu dana u Bačkoj kreće put Azerbejdžana

592

Bojan Zogović (30), iskusni golman, posle godinu dana u Bačkoj iz Bačke Palanke, narednih 12 meseci stajaće na golu Zire iz Azerbejdžana.

– Poslednjom utakmicom protiv Dinama istekao mi je ugovor sa Bačkom u kojoj sam proveo godinu dana, bio standardan na golu, u poslednjoj sezoni branio na 35 utakmica – pojašnjava Zogović.

Dosadašnju karijeru gradio je u Beranama, Crvenoj stijeni, Radničkom iz Sombora, Banatu, Timoku, Metalcu, Novom Pazaru, Radničkom iz Niša i Bačkoj. Posle završetka plej-auta na adresu iskusnog golmana stizali su pozivi naših superligaša i klubova iz inostranstva.

– Imao sam nekoliko ponuda naših superligaša i klubova iz inostranstva. Moj cilj posle toliko godina u Srbiji je da se oprobam i preko granice. Iskren da budem, bile su finansijski konkretnije ponude iz inostranstva i u neku ruku rešile bi neka životna pitanja. Posebno je obećavajuća bila ona iz azerbejdžanske Zire. Čelni ljudi kluba gledali su me nekoliko puta i bili zadovoljni, stupili smo u kontakt i sve rešili na obostrano zadovoljstvo. Da potpišem povoljan finansijski ugovor mnogo mi je pomogao Đorđe Dobanovački, stavio sam paraf na godinu vernosti sa opcijom produženja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here