Košarkaši Hercegovca novom pobedom završili grupnu fazu Letnje lige KSV

1158

GAJDOBRA: U četvrtak (27.06.) košarkaši Hercegovca su odigrali i poslednju utakmicu grupne faze Letnje lige KSV. Oni su u Sportskom centru u Gajdobri ubedljivo slavili protiv KK Vrbas.

KK Hercegovac – KK Vrbas 112-76

Najefikasniji u domaćoj ekipi su bili Lučić i Radovanović sa po 28 poena, a trenera Kisića posebno može da raduje dobra partija oporavljenog Ratka Dangubića koji je ubacio 10 poena.

Predrag Radovanović, Aleksandar Lučić i Ratko Dangubić – KK Hercegovac

Za KK Hercegovac su nastupili: Crnjanski 13, Manojlović 8, Dangubić 10, Đukić 9, Rajković 3, Stojanović 2, Radovanović 28, Ivanović 2, Kumović 9, Lučić 28, Popović.

Počinje play-off za ulazak u Drugu srpsku ligu

Ekipa trenera Radomira Kisića je uz stoprocentan učinak od 10 pobeda iz 10 utakmica zauzela prvo mesto u svojoj grupi Letnje lige i plasirali su se u play-off fazu takmičenja za popunu Druge srpske lige.

U play-off fazu su se osim KK „Hercegovac“ plasirale i ekipe KK „Budućnost“ iz Mladenova, KK „Come to play“ iz Novog Sada i KK „Mladost“ iz Bačkog Jarka.

U novoformiranoj play-off grupi Gajdobrani merkaju jedno od prva dva mesta koje donosi i ulazak u viši rang, a za plasman će imati dobre izglede jer su preneli 4 boda iz prve faze takmičenja iz duela sa Mladenovljanima.

Prvu utakmicu u play-off fazi KK „Hercegovac“ igra u Gajdobri protiv KK „Mladost“ iz Bačkog Jarka. Utakmica je na programu u nedelju (30.06.) od 20 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here