Izašle konačne rang liste za upis u vrtić

PU "Mladost" Bačka Palanka

1930

BAČKA PALANKA: Predškolska ustanova „Mladost“ objavila je konačne rang liste za upis dece na celodnevni i poludnevni boravak.


PU „Mladost“ obaveštava roditelje da će se potpisivanje ugovora za svu decu (deca koja već koriste naše usluge, kao i novoprimljena deca) vršiti u informatičkom kabinetu u centralnoj zgradi (vrtić „Pčelice“), u periodu od 21.08.2019. do 31.08.2019. u vremenu od 8 do 14 časova. Deca za koju se ne potpiše ugovor neće moći od 01.09.2019. da koriste usluge ove ustanove. Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je poneti fotokopiju lične karte roditelja (staratelja).

Spisak primljene dece na celodnevnom boravku pogledaj OVDE

Spisak primljene dece na poludnevnom boravku pogledaj OVDE

Rang liste za upis po godištima pogledaj OVDE

Na celodnevni boravak primljeno je novih 206 dece, dok je „ispod crte“ ostalo njih 162. Iz PU „Mladost“ kažu da će izgradnja vrtića, koji je planiran preko puta pravoslavne crkve na Sinaju, konačno rešiti problem sa listama čekanja i olakšati roditeljima upis dece u vrtić. Početkom ove godine nadležni iz opštine Bačka Palanka, najavili su da se izgradnja ovog vrtića očekuje 2020. godine.

Sva deca koja su konkurisala za upis u pripremne predškolske grupe u vrtićima „Neven“ i „Sveti Sava“ (poludnevni boravak) su primljena u one vrtiće za koje su i konkurisali.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je za decu koja već koriste naše usluge, doneti i novo lekarsko uverenje (novoprimljena deca su uverenje predali već sa dokumentacijom za upis).

[wonderplugin_slider id=136]

 

Prilikom potpisivanja ugovora deca koja već koriste naše usluge, a ostvaruju pravo na regresirani boravak (3. i 4. dete, samohrani, itd.) treba da obnove svu potrebnu dokumentaciju, kako bi i u narednoj godini ostvarili svoje pravo.

Roditelji koji imaju primedbe na bodovanje prilikom rangiranja dece, mogu podneti žalbu upisnoj komisiji najkasnije do 05.07.2019.

Datum kada će se izvršiti prozivka dece u ovim grupama biće naknadno objavljen na oglasnim tablama u vrtićima, kao i na internet prezentaciji ustanove ( http://pu-mladost.rs/).

Ugovor može potpisati isključivo roditelj (staratelj) deteta, uz fotokopiju lične karte.
Ukoliko roditelj (staratelj) u predviđenom roku ne potpiše ugovor, smatraće se da je odustao od upisa deteta.

Ugovore potpisuju i dosadašnji korisnici usluga (deca koja već idu u našu ustanovu) i novoprimljena deca.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here