Potpisan sporazum o saradnji između FK „Rudar“ i FK „Maglić“

423

BAČKI PETROVAC: Dana 29. 06. 2019. godine u Opštini Bački Petrovac potpisan je sporazum o saradnji između FK „Rudar“ iz Kosovske Mitrovice i FK „Maglić“ iz Maglića.


Ugovor je potpisan u prisustvu predsednika Opštine Bački Petrovac Srđana Simića, predsednika Sportskog saveza Kosova i Metohije Gorana Kovača i generalnog sekretara Sportskog saveza Vojvodine Mladena Stojšina. Sporazume su potpisali predsednici klubova, Igor Uljarević ispred kluba iz Kosovske Mitrovice i Duško Serdar ispred kluba iz Maglića.

Nakon potpisivanja sporazuma, prisutni su se uputili na svečano otvaranje Vidovdanskog turnira u Magliću, koji je organizovan u okiru Vidovdanskih svečanosti 2019. godine. Na turniru je učestvovalo više od 600 mališana iz čitave Srbije, među kojima su bile i dve ekipe FK „Rudar“. Turnir je zvanično otvorio proslavljeni srpski reprezentativac Miloš Krasić.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Podpísaná zmluva o spolupráci medzi FK Rudar z Kosovskej Mitrovice a FK Maglić z Maglića

Dňa 29.06.2019 v Obci Báčsky Petrovec bola podpísaná zmluva o spolupráci medzi FK Rudar z Kosovskej Mitrovice a FK Maglić z Maglića.

Zmluva bola podpísaná za prítomnosti predsedu Obce Báčsky Petrovec Srđana Simića, predsedu Športového zväzu Kosova a Metóchie Gorana Kovača a generálneho tajomníka Šporotvého zväzu Vojvodiny Mladena Stojšina. Podpísali ju predsedovia klubov Igor Uljarević v mene klubu z Kosovskej Mitrovice a Duško Serdar v mene klubu z Maglića.

Po podpísaní zmluvy prítomní sa zúčastnili slávnostného otvorenia Vidovdanského turnaja v Maglići, usporiadaného v rámci Vidovdanských slávností 2019. Zúčastnilo sa ho vyše 600 chlapcov, medzi ktorými boli aj dva tímy FK Rudar. Turnaj oficiálne otvoril slávny srbský reprezentant Miloš Krasić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here