Velika pobeda košarkaša Hercegovaca

1054

NOVI SAD: U sredu (02.07.) košarkaši Hercegovca su u drugom kolu plajoff-a letnje lige Vojvodine gostovali renomiranoj ekipi KK „I came to play“ i ostvarili veoma važnu ponudu.

KK „I came to play“ – KK Hercegovac

89 – 94

Na terenima Edjsega tribine su bile prepune zaljubljenika u košarku. Velika borba se odvijala ceo meč. Hercegovac je imao prednost od 16 razlike u 28 minutu, ali se iskusna ekipa domaćina nije predavala.

Kapiten Rajković je odlično predvodio ekipu Hercegovca koju je i ovaj put krasila velika borbenost.

Za ekipu koju predvodi iskusni trener Radomir Kisić nastupili su: Crnjanski 2, Manojlović, Dangubić 5, Đukić 13, Rajković 19, Stojanović, Radovanović 26, Ivanović, Kumović 11, Lučić 17, Popović.

Narednu utakmicu Hercegovac igra u četvrtak (04.07.) od 19h, u gostima protiv KK „Mladost“ iz Bačkog Jarka, a u poslednjem kolu će se rešavati pitanje prvaka mečom u Gajdobri koji je na programu u nedelju (07.07.) od 20 časova, a protivnik je upravo ekipa KK “I CAME TO PLAY “ koju predvode iskusni igrači Jovo Stanojević, Ćeranić, Cvetković, Ikonić, Delić.

Iz KK „Hercegovac“ pozivaju navijače da pozdrave igrače Hercegovca koji u 12 utakmica ove sezone imaju svih 12 pobeda i zaslužili su podršku pune dvorane.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here