Stadion u Bačkoj Palanci dobija novu tribinu i još jedan ulaz

2051

BAČKA PALANKA: Stadion Slavko Maletin “Vava” dočekaće novu fudbalsku sezonu u novom ruhu. Na stadionu Bačke i oko njega planiraju se mnogi radovi, a neki su već i u toku.

Travnata podloga na samom terenu promenjena je u oba šesnaesterca i na svim delovima terena gde je trava bila oštećena. To se uradilo busenovanjem (zamena stare za novu travnatu podlogu).

Foto: OFK Bačka

U toku su i radovi na jačanju stubova za reflektore kako bi se dobila upotrebna dozvola.

Foto: OFK Bačka

Velika novina je da je podignut zid na istočnoj tribini na kome će biti napravjena MEDIA loža. Ona će omogućiti sve što je potrebno da za novinari i kamermani kvalitetno obavljaju svoj posao.

Podizanje zida na istočnoj tribini. (Foto: OFK Bačka)

Novi ulaz na Vavu

Ubrzano se radi na projektu za severnu tribinu stadiona. Kako navode u OFK Bačka predsednik opštine je obećao da će se obezbediti pravo prolaza iz ulice Jugoslovenske armije. Ujedno, to že biti novi ulaz na stadion.

Na južnoj strani stadiona, tačnije iza gola, radiće se na postavljanju veštačke trave. Završena je i automatika za bunar za zalivanje trave sa novim vodom cevi.

Kupljena je i nova kosačica sa svim priključnim mašinama (aerator, vertikuler).

Foto: OFK Bačka

Kreće se sa uređenjem prostora za mini teretanu koju će pored prvotimaca moći da koriste i sve mlađe kategorije u OFK Bačka. Prave se nove (pokretne) kućice za rezervne igrače i delegata.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here