KONKURS: Palanački Dunav fest bira bend koji će nastupati pre Kolje

0
327
Foto: Oleg Ivanov

Palanački Dunav fest raspisao je konkurs za odabir jednog benda/izvođača koji bi nastupao kao predgrupa Nikoli Pejakoviću Kolji u subotu, 24. avgusta.


Zbog velikog interesovanja bendova za nastup na PDF festivalu, organizacioni odbor odlučio je da pruži priliku da se prijave za nastup na završnoj večeri festivala i to kao uvod u svirku legende našeg regiona-Nikole Pejakovića Kolje. Ova prilika ne dobija se često te će bendu koji osvoji ovu nagradu sigurno biti lepo i značajno iskustvo, ali i odgovonost i čast da publiku zagreje za zvezde večeri.

Ko može konkurisati?

Na konkurs prijavu mogu poslati svi autorski bendovi/ izvođači koji imaju minimum 30 minuta materijala za nastup i čija muzika spada u rokenrol.

 

Kako konkurisati?

Svi zainteresovani bendovi/izvođači trebalo bi da do 25. jula 2019. godine na mail pdfkonkurs@gmail.com pošalju:

  • kratku biografiju sa imenima i prezimenima članova benda, odnosno svoju kratku biografiju ukoliko je u pitanju kantautor/-ka;
  • fotografiju minimalnih dimenzija 900×600 px sa navedenim imenom autora fotografije;
  • linkove ka kvalitetnim audio i/ili video snimcima pesama;
  • linkove ka profilima/stranicama na socijalnim mrežama.

Organizacioni odbor festivala odabraće jedan bend/izvođača koji će svirati na završnoj večeri festivala kao predgrupa Kolji. Osim toga bendu/izvođaču biće obezbeđeni troškovi prevoza, smeštaj u Bačkoj Palanci, ishrana i osveženja na festivalu.

Pogledaj: Spoj bluza i panka na trećem Palanačkom Dunav festu

Ovogodišnje izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano u Bačkoj Palaci od 22. do 24. avgusta na platou ispred sportske hale Tikvara, a obeležiće ga i saradnja sa Festivalom ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP) te sve posetioce očekuje odličan i vrlo bogat program. Zajednično otvaranje oba festivala biće u četvrtak, 22. avgusta, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce. Ulaznice za drugi i treći dan Palanačkog Dunav festa biće uskoro u prodaji. Informacije o festivalu možete pratiti i na facebook stranici Palanačkog Dunav festa. Podsećamo za sada su najavljeni izvođači: Kolja i Čovek bez sluha (ChBS) koji će svirati poslednjeg dana festivala.

Palanački Dunav fest organizuje Udruženje Rok kultura uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here