Olakšan pristup ljudima i vozilima

U Gerontološkom centru obavljeno parterno uređenje ispred prihvatilišta i dnevnog boravka

620

BAČKA PALANKA: Poslovi oko parternog uređenja, ispred prihvatilišta i dnevnog boravka u bačkopalanačkom Gerontološkom centru, privedeni su kraju.


– Pre nego što smo ovaj prostor uredili, pristupili smo izradi projektne dokumentacije. U ovom poslu, značajnog udela imala je lokalna samouprava i Javno preduzeće „Standard“. Stručne službe ove direkcije uradile su projekat za ovaj posao. Novoizgrađeni i uređeni deo predviđen je kako za kretanje pešaka, tako i vozila, i dosta je frekventan, tako da se o tome, pre svega, moralo voditi računa – kaže dr Milan Bajić, direktor Gerontološkog centra.

– Važno je da smo nakon ovih radova, omogućili svima koji su upućeni na neku od usluga našeg centra da je lakše i brže obave, bilo da se radi o putničkom, ali i sanitetskom vozilu. Sredstva za parterno uređenje, obezbeđena su preko konkursa koje je raspisao Pokrajinski  sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova. Novac za obavljene hidrotehničkih poslova obezbedila je lokalna samouprava, a izvođač radova bili su „Lukač – putevi“ iz Temerina.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Nama koji smo svakodnevno upućeni da dolazimo i boravimo u ovom centru, parterno uređenje je znatno olakšalo obavljanje poslova, ali i svima onima, koji bilo kojim povodom dolaze u ovaj centar, napomenuo je na kraju dr Milan Bajić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here