4 svetska fotografa koja bi trebalo da pratiš na Instagramu

613

Svi vodimo pretežno dosta računa kako izgleda naš feed na društvenoj mreži Instagram, naročito jer smo svesni da svakog momenta naš profil može da pogleda neko koga baš i ne gotivimo, a i kroz možda lične komplekse projektujemo svoj život i činimo ga savršenim pa makar i na ovoj mega popularnoj društvenoj mreži.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Osim toga, uvek je bitno da isčešljamo profile što poznatih svetskih faca, to i domaćih faca koje gotivimo i volimo da ispratimo šta oni to rade, kako rade i koje uglove rade. To je možda potpuno pogrešan pristup celoj ovoj situaciji, ako želite da unapredite svoj Instagram game.

Mi vam zato ovom prilikom skrećemo pažnju na čak četiri urbana i cool svetska fotografa koje bi trebalo da pratiš, jer je njihova fotografija prosto magična.

Instagram profil: creationsofla 

View this post on Instagram

// weird flex, but ok.

A post shared by my name is LA (@creationsofla) on

Ako imaš makar osnovno znanje korišćenja profesionalnog photoshopa, neće ti biti potrebno mnogo da unaprediš svoje sposobnosti kako bi radio evkivalentno dobru fotografiju kao ovaj fotograf. Pritom, ako ste talentovani, to prosto mora sijati iz vas kad-tad.

Instagram profil: stevemccurryofficial

Minimalistički trud uz dobar ugao ističe ovog fotografa iz mase istih. Fotografije koje dolaze iz celog sveta predstavljaju razne kulture i njihove pomalo intimne momente što čini ovog fotografa unikatnim.

 

[wonderplugin_slider id=170]

 

 

Instagram profil: sammooresphoto

Ma ko ne voli da vidi dobar auto? Ili da ga provoza kako bi se svi prisutni tada na ulici okrenuli za njim? Ovaj fotograf je svoju fotografiju fokusirao na dobre aute, što njemu donosi određenu popularnost na Instagramu koja ga čini veoma uticajnim u svetu motornih vozila na svetskom rangu.

Instagram profil: rachelhau

https://www.instagram.com/p/Bx7DNTGlMIF/

Ništa ne volimo više od urbane gradske fotografije, pogotovo kada je u pitanju jedan od najlepših gradova na svetu – Njujork. Ova devojka koja radi odličnu fotografiju fokusira svoje oko kroz objektiv na sitnice koje čine gradski život zaista savršenim.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here