Danas se održava „Foam Fest X“ u Rumi!

372

Na festivalskom nebu Srbije već deset godina sija FOAMFEST, koji svakog leta u Rumi okuplja najznačajnija imena elektronske muzike na jednom mestu. Ove godine festival će se održati 20. jula, a uz vrhunsku produkciju, najbolje scenske efekte i kvalitetan zvuk, organizatori najavljuje i goste iznenađenja!

Jubilarno festivalsko izdanje obeležiće nastupi svetski poznatog DJ-a Matrode, čuvenog dua Vantiz, kao i poznatog novosadskog DJ-a Ra5tik. Na specijalno izgrađenom festivalskom kompleksu u Rumi, na Sportskim terenima Breg, 20. jula nastupiće i dve poznate dame, koje već godinama vladaju domaćom elektronskom scenom: Lena Glish i Lea Davogić

[wonderplugin_slider id=136]

 

FOAMFEST X  obeležiće gosti iznenađenja, a ime prve zvezde koja će nastupiti kao specijalni gost, biće otkriveno 28. juna! Do tada se karte po „early bird“ ceni mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD tickets, u svim WINWIN i EMMI Shopovima,  kao i online na bit.ly/FoamFestX !

Ovako je bilo na FOAMFEST 2018:

VANTIZ

Ruma je posebno bitna lokacija za ovaj DJ duo, jer su u našem gradu imali svoj prvi nastup! Nakon samo tri godine oni su na samom vrhu elektronske scene u Srbiji. Njihovi nastupi su propraćeni ogromnom energijom pred mnogobrojnom publikom na svim većim festivala u regionu. Od ove godine imaju i svoj radio show na najslušanijoj radio stanici AS FM, a još jedan u nizu uspeha je i izdanje za prestižni svetski lejbl Armada Music – traka Alert koje je već uvrštena u setove najpoznatijih svetskih imena, kao što su Fedde Le Grand, Don Diablo i Firebeatz.

RA5TIK

Jedan od najuspešnijih mladih novosadskih DJ-eva i producenata ove godine stiže na FOAM FEST X! Njegovu dosadašnju karijeru obeležili su nastupi na gotovo svim većim festivalima u regionu, kao i mnoga uspešna izdanja, od čega se izdvaja traka Next level za prestižni label Armada Music.

LEA DAVOGIĆ

Ona je jedna od najuspešnijih ženskih DJ-eva na regionalnoj sceni. Osnivačica je čuvenih žurki Cherry On Top koje su najbolje RNB žurke u našoj prestonici, nastupa na EXIT, resident je čuvenih beogradskih klubova, a deo je i žurki evropskih metropola poput Beča i Milana

LENA GLISH

Lena će svojim nastupom otvoriti FOAM FEST X! Iako mlada, ova izuzetno talentovana devojka već četiri godine aktivno je prisutna na raznim događajima elektronske muzike, među kojima se izdvaja i rezidentura na Hills Up festivalu. Warm-up set pun energičnih i veselih house & tech ritmova na očekuje večeras sigurno!

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here