Na Gradskoj plaži odigran sedmi međunarodni turnir rukometa na pesku

Pobednici „Sesvete“ i „Dubrava“

1311

BAČKA PALANKA: Šesnaest ekipa (deset muških i šest ženskih) učestvovalo je tri dana na sedmom međunarodnom turniru rukometa na pesku na Gradskoj plaži „Che BAP beach handball tournament 2019“.


Organizator turnira rukometa na pesku bio je Opštinski rukometni savez Bačka Palanka u saradnji sa Rukometnim udruženjem „Tigrovi“, a pod pokroviteljstvom predsednika Opštine Branislava Šušnice. Generalni sponzor turnira je bila Picerija „Che“.

Pored ekipa iz Srbije, na turniru su igrali timovi iz Hrvatske, Slovačke i Bugarske. Najbolji su u muškoj konkurenciji bili „Sesvete“ iz Hrvatske, drugo mesto je zauzeo „2AREG“, a treći je bio „Student“ iz Beograda. Kada su u pitanju dame, prvo mesto je pripalo „Dubravi“ iz Hrvatske, druga je bila „Kontesa Nera“ takođe iz susedne nam države, a treće su bile
rukometašice „2AREG“.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Proglašeni su i najbolji pojedinci. Najkorisniji (MVP) igrač je Aleksa Đurković iz „2AREG“-a, a kod dama je taj epitet ponela Kristina Smiljanić iz „Dubrave“. Najpouzdaniji golman je u muškoj konkurenciji Marko Pranjić iz ekipe „Sesvete“, a u ženskoj Biljana Pilić iz „Kontesa Nera“. Najbolji strelac muškog dela turnira je Rastko Aničić iz beogradskog „Studenta“, a kod dama je to Aleksandra Mitić iz „2AREG“.

Po tradiciji su proglašeni mis i mister turnira rukometa na pesku „Che BAP beach handball tournament 2019“. Mis turnira je Barbara Brolovčak iz ekipe „Detono“, a mister turnira je Nemanja Podraščić iz beogradskog „Studenta“.

Turnir je privukao zavidnu pažnju kod ljubitelja rukometa na pesku i sporta uopšte.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here