Na Provali održan peti bič volej

522

Proteklog vikenda na terenima jezera „Provala“ u Vajskoj, odigran je peti turnir Banka Poštanska štedionica u bič voleju.


Ova sada već tradicionalna sportska manifestacija okuplja veliki broj, kako učesnika tako i posetilaca koji su ljubitelji odbojke na pesku.

U kategoriji dama najuspešnije su bile sestre Marija i Tamara Miljević, dok su kod muškaraca trijumfovali Miloš Milić i Đorđe Klašnić.

Sestre Miljević su u finalu bile bolje od Nine Škarić i Nataše Savović sa 2:0 (21:17 i 26:24), dok su u meču za treće mesto Milena Matić i Aleksandra Aleksić savladale Anđelu Josić i Teodoru Joldić takođe rezultatom 2:0 (21:10 i 21:8).

[wonderplugin_slider id=75]

 

Miloš Milić i Đorđe Klašnić su u finalu savladali Stefana Bastu i Ivana Lozića sa 2:0 (22:20 i 21:15), dok su u meču za treće mesto Vukašin Rajković i Damjan Pušonjić bili bolji od para Tatić/Guteša sa 2:0 ( 21:15 i 26:24).

Predsednik opštine Bač, Borislav Antonić je dodelio priznanja i medalje najuspešnijim učesnicima i zahvalio im se na promociji takmičarskog duha i zdravih životnih navika.
Šesti turnir u bič voleju će se od 8. do 10. avgusta igrati u Beogradu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here