Trijumfovali „Anonimusi“

Na turniru u malom fudbalu u Pivnicama

929

U organizaciji FK „Slavija“ je od 1. do 18. jula u Pivnicama odigran turnir u malom fudbalu za seniore. Učestvovalo je 16 ekipa iz Deronja, Karavukova, Selenče, Ratkova, Vrbasa, Savinog Sela, Bačke Palanke, Tovariševa, Despotova i Pivnica.


Na kraju su prvo mesto osvojili „Anonimusi“ koji su u finalu sa 4:3 u izvođenju penala savladali „Farmu Zukić“, dok je regularni deo meča okončan bez pobednika (1:1). Treće mesto pripalo je ekipi AMK „Bačka“.

Za pobednički sastav su igrali Mladenović, Tucić, Grnja, Keravica, Pinćir, Babić, Benka, Gašić, Pisarev i Leškov. Organizator je obezbedio i bogate novčane nagrade za tri najuspešnije ekipe.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Prvoplasirani „Anonimusi“ su dobili 120.000 dinara, „Farma Zukić“ je za osvojeno drugo mesto nagrađena sa 50 hiljada, a trećeplasiranoj AMK „Bačkoj“ je pripalo 10 hiljada dinara.

Proglašeni su i najbolji pojedinci na turniru. Za najboljeg golmana je izabran Alen Marković (Farma Zukić), prvi strelac turnira je Aleksandar Pisarev (Anonimusi), dok je najbolji igrač Janko Gašić iz pobedničke ekipe.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here