Škola brzog čitanja i mudrog učenja – besplatna radionica

0
1580

Kapacitet i sposobnost učenja je veština koja se najviše ceni u svetu

„Brzo čitanje i mudro učenje“ je namenjeno deci školskog uzrasta, kao i odraslima, koji žele da, sa manje dosade, truda i utroška vremena, postižu bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu.

Ideja programa je da polaznici uče: radije, brže i svrsishodnije!


Prijavite vaše dete na besplatnu radionicu!

Na proleće ove godine krenule su u Bačkoj Palanci radionice za upis u „Školu brzog čitanja i mudrog učenja“. Održane su već tri promotivne radionice, i kako kažu iz ove škole, jesenji termini su većinom popunjeni, jer je veliko interesovanje za ovaj program u našoj opštini. Pogledajte na fotografijama kakva je bila atmosfera.

Neka vaše dete otkrije novu dimenziju učenja.

PRIJAVITE SVOJE DETE U ŠKOLU KAKO BI NAUČILO KAKO DA UČI. Jer obrazovanje treba da prati snove vašeg deteta, neka efikasnije troši svoje vreme na učenje.

Postanite deo ekipe koja brzo čita, sa lakoćom uči i primenjuje memorijske tehnike! 

Besplatna radionica će se održati u subotu, 31. avgusta od 17:30 do 19:00 časova. Namenjena je roditeljima i deci koja imaju 9 i više godina, srednjoškolcima i odraslima. Na ovu radionicu ekskluzivno dolazi autor programa Časlav Mančić. Prisutni će imati čast da upoznaju izumitelja ovog efikasnog principa i škole.

Ono što je specifično je da će ovu radionicu posetiti lično osnivač i glavni autor programa Časlav Mančić koji je razvojem tehnika učenja počeo da se bavi još daleke 1994. godine.

Broj mesta je ograničen, a prijave su obavezne: Pošaljite poruku ili 
 nas pozovite na broj telefona 060 43 90 211 ili popunite Formu.

 

Novo u Bačkoj Palanci: Škola brzog čitanja i mudrog učenja

 

U ovoj školi studentima pomažu da ispitni rokovi ne budu bauk, nego da im pristupaju planski jer odlično znaju svoje kapacitete. 

Tu smo za vas! 

Kontakt
☎️ 0604390211
Adresa: 
Kralja Petra Prvog br. 32,
21400 Bačka Palanka

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here