Stari grad, ČSK Pivara, Krila Krajine i Mladost počeli prvenstvo

829

Počelo je prvenstvo u Vojvođanskoj ligi (Sever). Ove sezone će takmičenje u ovom rangu biti posebno zanimljivo jer su se u njemu našla čak 4 kluba sa područja našeg međuopštinskog fudbalskog saveza. ČSK Pivara je stigla ispadanjem u niži rang, dok su Stari grad i Krila krajine ušli iz Područne fudbalske lige (Sombor). Mladost iz Bačkog Petrovca je „starosedeoc“ u ovom rangu.

Dugo se u Bačkoj Palanci čekalo ovo prvo kolo kako bi se videlo šta to mogu bačkopalanački klubovi koji prvi put nastupaju u ovom rangu takmičenja.

[wonderplugin_slider id=173]

 

U subotu (17.08.) Krila Krajine su odagrili utakmicu prvog kola kao domaćini i doživeli minimalni poraz (0:1) od Tekstilca iz Odžaka. ČSK Pivara je bila domaćin Slogi iz Čonoplje i u efikasnoj utakmici ostvarili su remi rezultatom 2:2.

U nedelju (18.08.) Stari grad je premijeru imao u Bačkoj Topoli gde im je domaćin bio FK „Bajša“. U efikasnom duelu Stari grad je poražen rezultatom 3:2.

Mladost iz Bačkog Petrovca je na premijeri dugostio Bačku iz Pačira i napunio im mrežu. U odličnoj predstavi domaćin je slavio sa 4:0.

Pogledajte sve rezultate 1. kola

Tabela nakon odigranog 1. kola

Najava 2. kola

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here