Tarkett Cares aktivno podržava razvoj lokalne zajednice

1070

Donacijom vinil podne obloge i volonterskom akcijom zaposlenih, kompanija Tarkett podržala je rekonstrukciju dečijeg vrtića u Svilajncu, koju finansira Fondacija Novak Đoković.


Kako navode u saopštenju, tokom akcije, tim zaposlenih u kompaniji volonterski se uključio u poslove ugradnje donirane podne obloge, pružajući podršku profesionalnim instalaterima na postavljanju Tarkett poda.

Inicijativa je deo Tarkett Cares  programa podrške razvoju lokalne zajednice. Projekat predstavlja nastavak saradnje Fondacije Novak Đoković i Tarkett-a kao lidera u  industriji podnih obloga, u okviru koje je kompanija nedavno podržala i izgradnju vrtića u Mačvanskom Prnjavoru.  Rekonstrukcijom vrtića u Svilajncu kapacitet je proširen za 75 dodatnih mesta,  a obezbeđeni su kvalitetni uslovi za razvoj i odrastanje mališana.

[wonderplugin_slider id=64]

 

U okviru Tarkett Cares programa, Tarkett je ovog leta donirao pod i materijal za postavljanje poda u tri učionice Elektrotehničke škole „Deveti maj“, koji je takođe postavljen u volonterskoj akciji Tarkett tima. Predškolskoj ustanovi „Mladost“ donirano je više od 300 m² tekstilnih podnih obloga, u cilju poboljšanja uslova za rad u vrtićima u Bačkoj Palanci.

Kompanija je tradicionalno podržala i Festival ekološkog pozorišta, gde su poseban doprinos dali predstavnici tima za ekologiju , koji su organizovali edukativnu – ekološku radionicu Green je IN, deleći svoja znanja o pravilnom odlaganju otpada i zaštiti okruženja sa našim najmlađim sugrađanima.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here