Cilj vrh tabele

Odbojkašice „Panonije“ počele pripreme za narednu sezonu

1000

Skoro tri nedelje priprema se nalazi iza odbojkašica “Panonije“ koje sa pojačanim sastavom ulaze u novu sezonu.


Naime, ekipa trenera Nataše Borki se ovog leta pojačala sa Marinom Jovanović iz „Futog Vesta“, a radu sa prvom ekipom su se priključile i pionirke Jelena Štrbac, Vera Vasić, Ivana Budisavljević, Jovana Bugarčić i Jelena Babić.

[wonderplugin_slider id=64]

 

„Panonija“ će se u narednoj sezoni takmičiti na tri fronta, kao i prošle sezone. Seniorke će se nadmetati u Drugoj ligi –Sever, pionirke u Pionirskoj ligi Vojvodine, a druga ekipa će se boriti u Drugoj vojvođanskoj ligi – Južna Bačka.

– Što se seniorki tiče, ove sezone nam je cilj da budemo u samom vrhu lige, među prve tri ekipe. Pohvalila bih sve devojke koje su pripremama pristupile krajnje ozbiljno i savesno imajući u vidu da je krajnji cilj sasvim realan, kaže Nataša Borki, trener „Panonije“. Cilj pionirske ekipe je ulazak među 24 najbolja tima u ovom uzrastu u Vojvodini. Što se tiče druge ekipe „Panonije“, plasman nije od presudnog značaja, već sticanje iskustva mlađih odbojkašica uz pionirke.

[wonderplugin_slider id=173]

 

U subotu, 31. avgusta od 16.30 časova „Panonija“ će u Sportskoj hali „Tikvara“ odigrati meč 1. kola Kupa Srbije na teritoriji Vojvodine sa „FOK“-om iz Novog Sada.

Prema rečima Nataše Borki, bačkopalanačke odbojkašice će u toku ovih priprema odigrati puno pripremnih mečeva.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here