Kadeti „Lavova BP“ treći

Na međunarodnom rukometnom turniru "Aurelia Cibalae 2019." u Vinkovcima

420

Rukometaši „Lavova BP“ kadetskog uzrasta učestvovali su prošlog vikenda na drugom međunarodnom turniru „Aurelia Cibalae 2019.“ u Vinkovcima u organizaciji RK „Spačva“.


Na ovom turniru su mladi bačkopalanački rukometaši osvojili treće mesto. Turnir je ove godine okupio 51 ekipu sa oko 1.200 rukometaša iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. U prvom meču su „Lavovi BP“ pobedili ekipu „Nexe“ sa 23:15, a potom i ekipu „Rudara“ sa 15:13, da bi potom izgubili od vršnjaka „Đakova“ sa 21:26. Posle neuspeha sa hrvatskom ekipom, usledio je remi sa „Županjom“ (18:18), a u polufinalu su Palančani poklekli pred „Kaštelom“ izgubivši sa 13:19.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Na taj način su Palančani na kraju bili treći na turniru, prvo mesto je osvojila ekipa „Đakova“, a drugi su bili rukometaši „Kaštela“. Najbolji strelac je na međunarodnom turniru u Vinkovcima bio rukometaš „LavovaBP“ Dejan Miljković.

Za „Lavove BP“ su treće mesto u Vinkovcima osvojili: Miljković, Dutina, Jerković, Stanojev, Rađenović, Đurica, Lažetić, Lakić, Urošev, Knežević, Soldo, Rodić.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here