Pet mlađih selekcija u takmičenjima

Iz Košarkaškog kluba „Feniks“

937

Košarkaški klub „Feniks“ je pripreme pred nastupajuću sezonu počeo 5. avgusta kada se startovalo sa treninzima sa mlađim kategorijama.


U nastupajućoj košarkaškoj sezoni Palančani imaju pet prijavljenih mlađih selekcija, a novinu predstavlja jedna selekcija košarkašica.

[wonderplugin_slider id=177]

 

– Prijavili smo 2003., 2005., 2006. i 2008. godište što se tiče košarkaša, a imamo i jednu selekciju sa devojčicama. Pojavilo se njih petnaestak na treninzima pa smo izvršili selekciju za takmičenje. Međutim, još se nismo odlučili u koje takmičenje da ih prijavimo, da li u minibasket selekciju ili u stariju uzrasnu kategoriju. Od dečaka najviše očekujemo od 2008. godišta, to su mlađi pioniri, pa ćemo videti šta će uraditi, kaže Tomislav Đuretić iz KK „Feniks“.

Ceo avgust su najmlađi košarkaši „Feniksa“ radili na otvorenim terenima USR „Tikvara“. Dvanaest najtalentovanijih košarkaša se u petak vratilo sa Kampa na Divčibarama, koji KK „Feniks“ zajedno organizuje sa novosadskim „Sports vorldom“.

– To nam se pokazalo kao najdelotvornije rešenje, jer možemo sami da ispunimo sve planirane zadatake. Uslovi su jako dobri i sa te strane smo zadovoljni, dodao je Đuretić.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here