Popunjeni svi septembarski termini, počeo upis za februar

2870

Početkom ove godine su u Bačkoj Palanci krenule radionice za upis uŠkolu brzog čitanja i mudrog učenja“. Održane su već četiri promotivne radionice, i kako kažu iz ove škole, jesenji termini su popunjeni, jer je veliko interesovanje za ovaj program u našoj opštini. Zadnjeg vikenda avgusta održana je još jedna radionica, i krenule su prijave za februarske termine škole.


O čemu se zapravo radi?

Idealni polaznici ovog programa su deca – bistra, a pomalo lenja, ili marljiva, a pomalo zbunljiva, kao i oni đaci koji izrazito vole jedan ili dva predmeta, a ostale predmete izrazito ne vole. Odrasli koji se svakodnevno susreću sa izazovima posla i savladavanjem novih oblasti, uz naš program lakše postižu ciljeve. 
Atmosfera sa radionice održane 31.08.2019.
U ovoj školi studentima pomažu da ispitni rokovi ne budu bauk, nego da im pristupaju planski jer odlično znaju svoje kapacitete. 
Školu brzog čitanja i mudrog učenja bačka palanka
Atmosfera sa radionice održane 31.08.2019.

Škola je u aprilu i maju organizovala prve besplatne radionice za decu i roditelje, a sa tom praksom nastavila je i u avgustu.

Svi termini su popunjeni za septembar i otvorene su prijave za februar. Radionice su zabavne i pokazuju kako može na zanimljiv način da se uči, i kako može da se u kratkom vremenskom roku nauči pročitano i selektuju najvažnije informacije. Polaznici su se lepo zabavili i prijavili za dalje časove u školi.

Radionicu održanu 31.08. 2019. posetio je lično osnivač glavni autor programa Časlav Mančić koji je razvojem tehnika učenja počeo da se bavi još daleke 1994. godine. Ideja programa je da polaznici uče: radije, brže i svrsishodnije!

Više o nastanku programa pročitajte OVDE.

Atmosfera sa radionice održane 31.08.2019.

Uz pomoć programa škole postižu se ključni ciljevi:

  • Trostruko, do petostruko povećanje brzine čitanja
  • Unapređenje koncentracije i razumevanja pročitanog
  • Sposobnost brzog izdvajanja najvažnijih informacija
  • Trostruko brže pamćenje
  • Sposobnost planskog učenja u grupi

UPIS U TOKU!

Ukoliko želite da prijavite svoje dete za školu u februarskom terminu prijavite se putem telefona, maila ili putem facebook stranice škole.

Kontakt
☎️ 0604390211
Adresa: 
Kralja Petra Prvog br. 32,
21400 Bačka Palanka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here