Subvencije za 73 poljoprivredna gazdinstva u Baču

661

Ugovori o sufinansiranju investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u 2019. godini, potpisani su 04. septembra u Maloj sali Doma kulture sa ukupno 73 nosioca poljoprivrednih gazdinastava sa teritorije opštine Bač.


Ugovore je poljoprivrednicima uručio predsednik opštine Bač, gospodin Borislav Antonić, koji je tom prilikom istakao da je zadovoljan što naša opština na ovaj način već četvrtu godinu zaredom brine o kontinuiranom razvoju poljoprivrede i naglasio da će se takav trend nastaviti i u budućnosti.

Investicije u nabavku fizičkih sredstava u oblasti stočarstva, biljne proizvodnje i višegodišnjih zasada po rečima gospodina Borislava Antonića doprineće nastavku dobre lokalne politike ruralnog razvoja. On je takođe podsetio da nas uskoro očekuje i raspisivanje konkursa za pčelare.

[wonderplugin_slider id=67]

 

Ove godine je za sufinansiranje investicija u poljoprivredu budžetom opštine Bač, opredeljeno sedam miliona dinara, što će potpomoći realizaciji Programa poljoprivredne politike u našoj opštini zaključeno je na svečanoj dodeli Ugovora.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here