Privedena sedmorica saobraćajaca u Bačkoj Palanci

3
7251

BAČKA PALANKA: Pripadnici sektora unutrašnje kontrole MUP-a su jutros oko 8 časova u policijskoj stanici u Bačkoj Palanci priveli sedmoricu saobraćajnih policajaca.


Oni su sprovedeni na saslušanje u Policijsku upravu Novi Sad. Za sada nije poznat razlog saslušanja.

Nadležnost sektora unutrašnje kontrole  je da kontroliše zakonitost rada policijskih službenika, kao i drugih zaposlenih u Ministarstvu, a posebno u pogledu poštovanja i zaštite ljudskih prava pri izvršavanju poslova iz svog delokruga rada policije.

Velika pažnja ovog sektora posvećena je prevenciji i suzbijanju krivičnih dela iz oblasti korupcije, kao i drugih krivičnih dela koja se gone po službenoj dužnosti izvršenih na radu ili u vezi sa radom od strane policijskih službenika i drugih zaposlenih u Ministarstvu. Sektor vrši proveru zloupotreba i povreda službene dužnosti na način utvrđen posebnim propisom ministra.

Možda će vas zanimati:

Bačkopalančanku pogodio metak dok je sedela na terasi
Pronađeno ugljenisano telo žene u Mladenovu
Bačkopalančanin među osumnjičenima za trgovinu tone narkotika

3 KOMENTARA

  1. Odredjene osobe iz OU B.Palanka takodje imaju prijave gradjana za korupciju ili zloupotreba službenog položaja ali ih drugari iz mupa ne uzimaju na obradu , ja tebi ti meni , dvoglava neman zbog koje narod ima problema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here