Zapaženi na regati u Vinkovcima

Kajakaški klub "Elit"

840

Mladi kajakaši „Elita“ su učestvovali na međunarodnoj regati u Vinkovcima povodom “Vinkovačkih jeseni 2019.“ gde su ostvarili zapažene rezultate.


Mila Važić je u mini kajaku na deonici od 500 metara osvojila zlatnu medalju, a Rada Rađenović srebro takođe u mini kajaku na deonici od pola kilometra. U trci jednoseda na 500 metara kod kadetkinja prva tri mesta su pripala takmičarkama „Elita“. Nevena Sič je prva prošla kroz cilj, a iza nje Adrijana Duvnjak i Lena Rokvić.

U veoma uzbudljivoj trci dvoseda na pola kilometra u istom uzrastu zlatna je bila posada „Elita“ Adrijana Duvnjak – Nevena Sič, a srebrni čamac bačkopalanačkog kluba u sastavu Rada Rađenović – Lena Rokvić.

– Ove četiri takmičarke su, inače, prvakinje Srbije, a u finišu trke kadetskih dvoseda gde su bili gotovo poravnati u finišu ličili su na posadu našeg četverca. Domaćini su bili gostoljubivi na čemu im se veoma zahvaljujemo, a tražili su od nas i obećanje da dođemo i sledeće godine, kaže Branislav Miškov, trener kajakaša „Elita“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here