Najava Kupa Vojske Srbije – Karađorđevo 2019.

2483

Drugi po redu Kup Vojske Srbije održaće se od 27. do 29. septembra u Karađorđevu u organizaciji Ministarstva odbrane Republike Srbije.


 U utorak, 24. septembra u restoranu „Karađorđevo“, održana je konferencija za novinare u okviru koje su izvučene startne pozicije za glavnu galopsku i kasačke trke.

Upravnik ergele VU „Morović“, Nebojša Zlatanović rekao je da se tradicija konjičkih trka u Karađorđevu nastavlja, a u nastavku konferencije najavio detaljan program manifestacije.

 

U petak 27. septembra za 17.00 časova zakazano je svečano otvaranje manifestacije na bini ispred restorana „Karađorđevo“. Istog dana, od 17.30 h održaće se kulturno zabavni program.

Pogledaj: Drugi po redu Kup vojske Srbije Karađorđevo – Kompletan program

Drugog dana, u subotu 28. septembra program počinje u 11.30 h izvođenjem, predstavljanjem i ocenjivanjem pastuva lipicanerske i arapske rase. Iz bogatog programa drugog dana izdvaja se revijalno takmičenje dvoprega i četvoroprega koje je zakazano za 14.05. h. Odjava programa i najava sledećeg trkačkog dana zakazana je za 17.50 h.

Poslednjeg dana, 29. septembra najavom i intoniranjem himne u 11.50 h održaće se kasačke i galoperske trke. To su trke „Paštrik“, „Kolubara“, „Oslobođenje Beograda“, „Cer“, „Košare“, „Kajmakčalan“, „Čegar“, a najveću pažnju privuće glavna galoperska trka „Srpska konjička divizija“ koja je zakazana za 16.00 h.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here