Derbi lige na renoviranom stadionu OFK Stari grad

1630

BAČKA PALANKA: Koliko su fadbeleri Starog grada spremni za velike poduhvate i da li će moći da se domognu prvog mesta na tabeli Vojvođanske fudbalske lige videće se u nedelju (29.09.) kada u Bačku Palanku dolazi lider prvenstva, Sloga iz Čonoplje.

OFK Stari grad je trenutno drugoplasirana ekipa sa 13 bodova, dok Sloga ima 16 bodova na tebeli. Obe ekipe su prvenstvo započele kiksom. Sloga je u prvom kolu remizirala sa ČSK pivarom, dok je Stari grad poražen u Bajši. Nakon toga obe ekipe su ostvarile seriju od pet utakmica bez poraza. Sloga je ostvarila svih pet pobeda, dok je Stari grad zabeležio 4 pobede i jedan remi.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Sve ovo, ali i činjenica da će Stari grad igrati na svom stadionu koji je renoviran i certifikovan od strane Komisije Fudbalskog saveza Vojvodine, stvara ambijent uvertire u pravu fudbalsku „poslasticu“.

Uprava i fudbaleri OFK „Stari grad“ pozivaju svoje navijače i simpatizere kluba da dođu i budu dvanaesti igrač u velikom derbiju.

Humanitarna akcija na derbiju

Kao i mnogo puta do sada, uprava Starog grada je donela odluku da i ova utakmica ima humanitarni karakter.

Kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga za lečenje malog Jovana biće postavljena na ulazu na stadion.

Bačkopalančanin Jovan ima 8 godina, prevremeno je rođen i kao posledica boravka u inkubatoru, izgubio je vid. Operacija očiju zakazana je za 28. oktobar ove godine u Briselu, a za to je potrebno 3.700 evra.


[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here