Počinju radovi u glavnoj ulici, najprometnija raskrsnica zatvorena za saobraćaj

5107

BAČKA PALANKA: Radovi na rekonstrukciji i parternom uređenju glavne ulice u Bačkoj Palanci počinju danas, 8. oktobra.


Za saobraćaj će biti zatvorena raskrnica ulica Kralja Petra I i Žarka Zrenjanina. Glavna ulica će biti zatvorena do puta za Dom zdravlja.

Deo Ulice Žarka Zrenjanina od Đure Jakšića do Kralja Petra i od ulaza u Blok Partizan do Kralja Petra imaće privremeno status „slepog puta” da bi se omogućio pristup zoni pošte, zgrade socijalnog i stanarima okolnih zgrada. Na delu Ulice Kralja Petra od Žarka Zrenjanina do puta ka Domu zdravlja totalno se obustavlja saobraćaj, a deonica od puta ka Domu zdravlja od Šafarikove ulice prevodi se privremeno u status „slepog puta”.

[wonderplugin_slider id=174]

 

U ovoj fazi biće omogućen dolazak i odlazak vozila službe hitne pomoći Kralja Petra ulicom iz pravca Šafarikove. Postojećom saobraćajnom signalizacijom vozilima službe hitne pomoći dozvoljeno je kretanje iz pravca Bačke ulice. Snabdevanje pijace i okolnih maloprodajnih objekata omogućeno je u ovoj fazi radova preko Kralja Petra od pravca Šafarikove ulice.

Deo glavne ulice od Žarka Zrenjanina do Trga bratstva i jedinstva je pod posebnim režimom saobraćaja, tako da ostaje zabrana motornim vozilima, osim za vozila sa posebnom dozvolom.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here