Održano i drugo edukativno druženje za buduće roditelje u Bačkoj Palanci

0
1667

Edukativno druženje i predavanje za buduće roditelje održano je 29. 09. i 08.10 u u Apeks centru u Bačkoj Palanci, u ulici Trg Bratstva i jedinstva 11b/lokal 2.

Predavač na radionicama je bila viša medicinska sestra Slađana Cvrenkov, autorka tri knjige o trudnoći i porođaju.

Ciklus predavanja se nastavlja i u oktobru, za više informacija pozovite 064 2538314 ili trudnocaibeba@gmail.com

– Budući roditelji iz Bačke Palanke, kao i iz ostalih sela opštine, Bača, Bačkog Petrovca, Iloka i Šida koji sa nestrpljenjem iščekuju dolazak novog člana, mogu da dođu na druženje i edukativna predavanja koja drži viša medicinska sestra i autorka knjiga za trudnice i mame Slađana Crvenkov.

Ciklus predavanja podrazumeva edukativne radionice o pripremama za dolazak novog člana porodice.

Atmosfera sa prvog predavanja
Atmosfera sa prvog predavanja

Na prvom predavanju pričalo se o svim propratnim simptomima u trudnoći koji su normalni, a za koje treba da se zabrinete, prepoznavanju znakova porođaja i odlasku u porodilište. Drugo predavanje posvećeno je prvim danima u kući sa bebom, sve o dojenju, o pravilnoj tehnici podoja, položajima za dojenje, podrigivanju, tehnikama izmlazanja, o povijanju bebe i svim ostalim najčešćim nedoumicama roditelja.

 

Na drugom predavanju polaznici su imali priliku da čuju savete i odgovore o u vezi dojenja, razvoja i održavanja laktacije, prvi dani u kuci s bebom, povijanje bebe, nega bebe na modelu, tehnike izmuzavanja i da vide praktičnu primenu tih znanja.

 


Učesnici predavanja dobili su spisak najminimalnije i najpotrebnije opreme za bebu, spisak za porodilište i vredne poklone.

Slađana je rešila sve nedoumice budućih roditelja i strpljvo odgovarala na sva pitanja prisutnih, tako da su predavanja trajala duže nego što je planirano. Ukoliko ste propustili predavanja ili imate još dodatnih pitanja, možete se učlaniti u Slađaninu faceboook grupu Trudnoća i beba – treba znati.

Trudni ste? Pravovremena informisanost je prva i prava korisna stvar koju radite za Vas i Vaše čedo. Prijavite se na edukativna druženja i predavanje za buduće roditelje- mame i tate koje drži Slađana Crvenkov.

Predavanja su se održala u Apex centru u Bačkoj Palanci, u Ulici trg Bratstva i Jedinstva 11b.


Bebi oprema, kolica za bebe, dečija kolica, auto sedišta, oprema za bebe. Sve za decu od 0 do 8 godina. Sve za dojenje i ishranu beba – Ponudu pogledajte na www.kidsland.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here