Uhapšeni osumnjičeni za otmicu dečaka iz Stare Pazove

4491
Foto: Ilustracija

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su oteli dečaka iz Stare Pazove, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava, javlja RTS.


Policija je uhapsila L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19) iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 časova u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke „punto“ odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gde ga je čuvao L. J.

Nakon što je policiji prijavljen dečakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dečak je pronađen sinoć u 23.45 časova u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.

Po nalogu nadležnog tužioca, L. J, M. J. i A. M. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here