Otvorena kraft pivnica u Bačkoj Palanci

5473

BAČKA PALANKA: U ponedeljak, 4.11., na adresi Milana Kurepe 11, Bačka Palanka je postala bogatija za još jedno mesto za ljubitelje piva i opuštanja. Ali, ono što čeka bačkopalančane je svakako nešto specifično i novo u našem gradu, a verujemo da će stvoriti dugu tradiciju i veliki broj zadovoljnih klijenata.

U pitanju je pivnica – Tabubu koja će svakako ponuditi nešto drugačije u našoj opštini.

Kako kažu vlasnici za BAP VESTI, osnovni koncept ove pivare, a od sada i naše pivnice je da ljudima približimo domaće zanatsko pivo, ali i komercijalna piva koja su zadržala kvalitet i koja su rekla ne kompromisima kada je kvalitet u pitanju.

TABUBU BREWERY je prva domaća pivara u Bačkoj Palanci. Nastala 2016. godine udruživanjem trojice kućnih pivara koju su svoju pasiju i ljubav pretočili u kraft pivo. Dugogodišnje iskustvo u pravljenju domaćeg piva doprinelo je sadašnjem kvalitetu i ukusu svih proizvoda TABUBU pivare.

U ovoj pivnici, tj. na njihovim točilicama, uvek ćete moći da pronađete piva Tabubu pivare kao i dva, po mišljenju vlasnika, najbolja komercijalna piva.
Kao pravi domaćini: Gosti će moći da biraju ponudu piva

Pored te standardne ponude, u ovoj pivnici će se premijerno za bačkopalančane svakog meseca predstaviti po jedna kraft pivara iz Srbije i regiona.

Učestvovanjem u internom glasanju, gosti ove pivnice će moći direktno da učestvuju izboru piva koja će se naći na točilicama i tako sami kreirati ponudu prema svojim željama.


A oni su mislili i na ljubitelje kafe…

Kafa koja se specijalno meša i peče kod nas u Srbiji, i koja sadrži isključivo najfiniju arabika kafu, od sada će moći da se proba u Bačkoj Palanci, u Tabubu pivnici.
Želimo da našim gostima ponudimo najbolje što se na našem tržistu može naći, zato je naš izbor Java kafa.
„Dođite da probate i saznate zašto smo se odlučili baš za nju.“
  • Ambijent pivnice vam nećemo preneti, pa vam preporučujemo da posetite Usku ulicu, Milana Kurepe 11 i vidite šta su ovi momci, ljubitelji dobrog piva, kafe i uživanja spremili za vas.

Za više informacija i aktuelnosti vezane za Tabubu posetite njihov sajt (tabubu.rs) ili njihovu Instagram stranicu ili Facebook stranicu i budite u toku sa svim novinama – tabubu.brewery

Mi verujemo da kraft pivo ima budućnost jer i sami radimo na tome.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here