Promocija knjige „Gospodar samoće u vremeplovu jedne zemlje“ (VIDEO)

1
533

BAČKA PALANKA: Promocija knjige „Gospodar samoće u vremeplovu jedne zemlje“ autora Mladena Maksimovića, održala se u ponedeljak 4. novembra 2019. u svečanoj sali gradske biblioteke Veljko Petrović u Bačkoj Palanci.

Knjiga je posvećena muzičkom opusu jugoslovenske grupe Azra i umetničkom stvaralaštvu legendarnog Branimira Džonija Štulića i predstavlja jedno od retkih dela ove vrste koju je napisao verni obožavalac.

 

Promociji su, pored autora Mladena Maksimovića, vodili i Bogomir Mijatović, muzički urednik, novinar i publicista, pisac Batrić Ćalović i prof. Damir Malešev koji je veče upotpunio svojim izvođenjima na akustičnoj gitari, najpoznatijih Štulićevih pesama.

1 KOMENTAR

  1. 1 KOMENTAR
    Laki 08/11/2019 at 12:55
    Takozvani autor o Dzoniju, verovatno nikada nije ni video a kamoli razgovarao sa njim,mozda i demantuje ako ima sa cime? I pojavi se elita kominterne sa Bogicom cuvenim cenzorom Yu grup,e da sto pre i on sebe ubaci po ko zna koji put u fenomen te tabloidne Srbije ,a sada o rokeru Stulicu.Sada toliko svi vole Dzonija da ce sve tijanteme zaradjene od prodaje knjiga uplatiti coveku ili odneti na noge u Nizozemsku carobnu zemlju gde zivi junak knjiga,njihovih.Paz da se to i desi nekim naucnofantasticnim vozilom,putem svetlosti ili sada novim izumom u Srbiji teleportovanjem na kucnu adresu. Toliko amaterizma i gluposti izrece ovaj cova da je neshvatljivo koliko ima idiota na ovim prostorima koji se bave takozvanim urbanim rok temama,treci lik nije ni bitan u ovom mom komentaru.Dzoni budi bez brige druge budale misle i pisu o tebi a i novce zaradjuju,a ti ljencugo sedis doma i zgrces lovu,frajer si !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here