Uspešan vikend za odbojkašice Panonije

1292

SREMSKA KAMENICA: U nedelju (03.11.) u okviru 2. kola Druge lige Srbije za odbojkašice seniorke Panonije gostovale su novosadskoj ekipi Lavice 07 i tom zabeležile svoju prvu pobedu rezultatom 3:2.

[wonderplugin_slider id=136]

 

U prvom setu, odbojkašice Panonije su bile apsolutni gospodari terena i nadigrali su svoje rivalke u svim elementima igre. Usledio je neočekivani preokret. Lavice su u drugom setu gospodarile terenom i izjednačile na 1:1 u setovima. Pristup igri Palančanki u 3. setu je bio odličan i Panonke su opet povele (2:1) u ovoj utakmici. Dominacija Lavica kroz sredinu mreže i odlična igra u polju bile su dovoljne za 2:2 u setovima.

Jelena Štrbac

U petom setu odbojkašice Panonije bile su nemilosrdne, a raspoložena mlada pionirka Jelena Štrbac, koja igra i drugu ligu, svojim odličnim flot servisima završila je ovu utakmicu.

Trener Lavica je Nataša Borki, donedavni trener Panonije, dok je na ovoj utakmici trener Panonije bio je Stevan Nikolajević.

„Još pre početka utakmice upozorio sam igračice da protivnika ne smeju podceniti. Nataša odlično poznaje našu ekipu i upravo oba njihova dobijena seta su bila plod naših grešaka.

Peti set smo počeli u nešto drugačijoj rotaciji da bi imali od početka jak napad što se pokazalo dobro. Čestitam mojim odbojkašicama na pobedi, a protivnicima na fer i veoma uzbudljivoj i ne izvesnoj utakmici…“, izjavio je Stevan Nikolajević.

[wonderplugin_slider id=181]

 

U sledećem kolu, Panonija dočekuje Mladost iz Nove Pazove. Utakmica je zakazana za subotu (9.11.) u Hali Tikvara.

Sastav: Savić, Majkić, Jovanović, Đurković, Knežević, Štrbac, Kolbas, Malivuk, Mandić, Vojinović, Vasić, Babić.


Pionirke maksimalne u Magliću

MAGLIĆ: Pionirke Panonije su u subotu (02.11.) odigrale 1. kolo pioniskog prvenstva Vojvodine, region južna Bačka. One su gostovale ekipi Maglića i tom prilikom ostvarile maksimalnu pobedu (3:0).

„Ovo je naša nova generacija pionirki. Većini devojaka su ovo prve utakmice. S toga ni ne čudi što je bilo nesporazuma oko postave na početku utakmice.

Uživao sam na ovoj utakmici, gledajući njihova lica punih treme i straha od greške, da bi se kasnije ista, pretvorila u nasmejana. Takođe je lepo bilo videti kako ih nešto iskusnije igračice bodre i hrabre“, izjavio je za BAP VESTI trener Stevan Nikolajević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here