Zapalio se automobil novinara RTV-a u Bačkoj Palanci

4
9993

BAČKA PALANKA: Automobil pežo 307, zapalio se danas popodne u Bačkoj Palanci. Vozilom je upravljao novinar Radio-televizije Vojvodine Miroslav Karanović.

„Tokom vožnje primetio sam dim, a osetio se i miris paljevine. Odmah sam zaustavio automobil, a kada sam izašao, prednji deo auta već je bio u plamenu’’, kaže Karanović.

Vatrogasno-spasilačka brigada reagovala je veoma brzo, niko nije povređen.

 

4 KOMENTARA

  1. Da je Miki clan NUNS-a ili NDNV,gorele bi drustvene mreze da mu je namerno zapaljen auto. Ali posto je „rezimski“ dopisnik,nikom nista!

  2. Miroslav Karanović je dobar novinar koji savesno i profesionalno radi svoj posao. Uvek ima sveže, interesantne i korisne informacije iz naše sredine.Dobro je što niko nije povređen.Ne treba biti zloban i mešati politiku u sve.

  3. Ni vlast ni opozicija se nisu oglasili, znači paljenje auta nije politizovano, što jasno govori da Miki nije ničiji! Čovek je decu vozio, strašno.

  4. verovatni ga častili jer uvek lepo i krasno i slatko izveštava o gradu u državi
    ’’…u kojoj licemerje i laž cvetaju uvek i svuda (naročito u vladajućim političkim krugovima), u društvima gde meru vrednosti, a zapravo svakovrsnog siromaštva, uspostavljaju kriminalci i hulje, estradne i političke prostitutke, partijski poltroni i dupelisci, vlasnici kupljenih diploma i plagiranih doktorata, veleposednici luksuznih jahti i kuća, lisci i čankolisci koji izuzetno lepo žive od nedostatka dokaza.’’
    Siniša B.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here