Važna pobeda Panonije u 5. kolu Druge lige Srbije

862

BAČKA PALANKA: U subotu (23.11.) OK Panonija je dočekala ekipu Voleystars-a iz Sombora u okviru 5. kola Druge lige Srbije.

Domaće odbojkašice nisu imale ni malo lak zadatak, što se pokazalo već u 1. setu. Gošće su apsolutno dominirale na terenu, dok su odbojkašice Panonije jedva osvojile 14 poena. Totalni preokret dogodio se u 2. setu. Panonija je zaigrala maksimalno odgovorno i istom merom vratila gošćama. U trećem setu, dominacija Panonije do 20. poena i neočekivan pad u igri. Set za infarkt, završio se u korist Panonije i to na razliku 27:25. U četvrtom setu, Palančanke stavljaju tačku na ovu uzbudljivu partiju.

Panonija-Voleystars 3:1

„Veoma teška nedelja iza nas, ali se dobro završila. Bili smo desetkovani zbog bolesti, povreda i imali smo malo treninga tokom ove nedelje. Naš prvi dizač Milica Majkić ,zbog bolesti nije trenirala, niti igrala na ovoj utakmici. Srećom Jelisaveta Vojinović je dobro zamenila na ovoj poziciji. Odlična igra svih odbojkašica, ali moram izdvojiti Milicu Knežević, Milu Savić i Tijanu Đurković koje su bile stub ekipe i preuzele odgovornost kada je bilo najpotrebnije…“ izjavio je trener Miloš Šatora.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Ovom pobedom Panonija je učvrstila 2. poziciju na tabeli. U sledećem kolu Panonija gostuje u Novom Sadu ekipi Strara.

Sastav: Knežević, Stanojev, Vojinović, Jovanović, Savić, Đurković, Kolbas, Malivuk, Mandić, Vasić, Štrbac, Babić i Bugarčić.


Uspešne i pionirke Panonije

NOVA GAJDOBRA: U petak (22.11.) pionirke Panonije su u pretposlednjem kolu pionirskog prvenstva Vojvodine (region Južna Bačka) zabeležile još jednu pobedu

OK Panonija – OK Volujak 3:0

„Ono što me posebno raduje na ovoj utakmici je to da su upravo naše najmlađe odbojkašice Miljana Rodić i Sofija Petrić pokazale hrabrost i požrtvovanost na terenu koja je nedostajala ovoj novoj generaciji. Takođe smo smanjili greške u svim elementima igre što je i razlog ubedljive pobede.“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Sastav: Štrbac, Vasić, Badanjac, Babić, Đukić, Bugarčić, Ćulibrk, Bošnjak, Rodić, Pilipović.

Sofija Pilipović, Tijana Đurković i Miljana Rodić

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here