Od 1. decembra zabranjen ulazak automobilima do klinika KCV

1362
Foto: RTV (Marina Blašković)

NOVI SAD: U Kliničkom centru Vojvodine je počela sveobuhvatna rekonstrukcija na zgradama Klinika za interne bolesti, Klinike za vaskularnu hirurgiju, Klinike za neurohirurgiju kao i Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola.


Ovim putem obaveštavamo građane i javnost da će u KCV počev od 01. decembra stupiti na snagu zabrana ulaska motornih vozila radnim danima u periodu od 7 do 15 časova, zbog navedenih građevinskih radova.

Zabrana se ne odnosi na vozila hitne pomoći, druga službena vozila koja su u funkciji pružanja zdravstvene zaštite i motorna vozila kojima se prevoze nepokretni i teško pokretni pacijenti. Molimo sve korisnike usluga Kliničkog centra Vojvodine za strpljenje i razumevanje do završetka radova.

[wonderplugin_slider id=67]

 

Klinički centar Vojvodine je uz maksimalne napore iskoristio sve postojeće prostorne kapacitete te su navedene klinike do završetka radova iseljene i premeštene u objekte drugih organizacionih jedinica KCV, a time smo obezbedili kontinuirano, nesmetano odvijanje procesa rada i pružanje usluga našim korisnicima – navodi se u saopštenju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here