Dan otvorenih vrata škole brzog čitanja i mudrog učenja

Budući đaci i polaznici škole i njihovi roditelji su dobrodošli da dođu da obiđu naše prostorije, da se upoznaju sa našim osobljem, i da pogledaju šta sve naša škola pruža, i šta to zaista može da se nauči u našoj školi.

0
2043

Kapacitet i sposobnost učenja je veština koja se najviše ceni u svetu

„Brzo čitanje i mudro učenje“ je namenjeno deci školskog uzrasta, kao i odraslima, koji žele da, sa manje dosade, truda i utroška vremena, postižu bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu.

Ideja programa je da polaznici uče: radije, brže i svrsishodnije!


Dođite na Dan otvorenih vrata škole i upoznajte se sa našim radom

Dan otvorenih vrata škole će biti je održan u subotu, 07.12.2019. s početkom u 16 časova. Budući đaci i polaznici škole i njihovi roditelji su dobrodošli da dođu da obiđu naše prostorije, da se upoznaju sa našim osobljem, i da pogledaju šta sve naša škola pruža, i šta to zaista može da se nauči u našoj školi.

Neka vaše dete otkrije novu dimenziju učenja.

PRIJAVITE SVOJE DETE U ŠKOLU KAKO BI NAUČILO KAKO DA UČI. Jer obrazovanje treba da prati snove vašeg deteta, neka efikasnije troši svoje vreme na učenje.

Postanite deo ekipe koja brzo čita, sa lakoćom uči i primenjuje memorijske tehnike!

 

Novo u Bačkoj Palanci: Škola brzog čitanja i mudrog učenja

 

U ovoj školi studentima pomažu da ispitni rokovi ne budu bauk, nego da im pristupaju planski jer odlično znaju svoje kapacitete. 

Tu smo za vas! 

Kontakt
☎️ 0604390211
Adresa: 
Kralja Petra Prvog br. 32,
21400 Bačka Palanka

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here