Izmenjen centar bačkopalanačke varoši

4326
Foto: Dnevnik

BAČKA PALANKA: Početkom oktobra počela je rekonstrukcija centralne raskrsnice u Bačkoj Palanci, kao i dela glavne – Ulice Kralja Petra Prvog od Žarka Zrenjanina do Šafarikove.


Dok traje asfaltiranje i postavljanje signalizacije izmenjen je režim saobraćaja u centru. U opštinskom Javnom preduzeću „Standard” naglašavaju da ceo posao treba da bude završen do Nove godine, odnosno da je rok za završetak radova tri meseca.

Direktor „Standarda” mr Miroslav Sićević kaže da se ovaj posao morao uraditi, jer je centralna raskrsnica bila uska za potrebe saobraćaja, a delom i nepregledna.

[wonderplugin_slider id=174]

 

– Saobraćaj će biti bolje regulisan, ubrzan, a posebno je to važno zbog velike frekvencije biciklista i pešaka. Deo glavne ulice prema Šafarikovoj biće u celini proširen dok će deo prema katoličkoj crkvi ostati isti, jer je u tom delu zabranjen saobraćaj za motorna vozila, odnosno taj deo Kralja Petra Prvog je pešačka zona – rekao je Sićević.

Kada se završi rekonstrukcija raskrsnice i kolovoza, počinje rekonstrukcija trotoara i javnih površina u ovom delu grada.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here