Zbog velikog interesovanja publike, predstava „Veliki talas“ u dva termina

0
1010

BAČKA PALANKA: Zbog ogromnog interesovanja publike, pozorišna predstava „Veliki talas“ biće odigrana 29. decembra i u terminu od 22.30 časova. Prvi termin je od 20.30 časova.


Karte su u prodaji od utorka 17.12.2019. u Galeriji Kulturnog centra od 8.00 do 14.00 časova po ceni od 800 dinara.

Predstava „Veliki talas“ odigrana je više od 50 puta i svaki put je oduševila i zasmejavala publiku, a sjajnu glumačku ekipu čine Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Tanja Bošković, Rade Marković i Stevan Piale.

Pogledaj: Veliko otvaranje bioskopa u Bačkoj Palanci

Predstavu je napisao Igor Amadei, a reditelj predstave Nenad Gvozdenović kroz kratak opis i predstavljanje likova nagoveštava šta nas sve kao gledaoce očekuje.

 

„Dunja i Marko su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da započnu zajednički život ali su zapeli kod pitanja GDE? Dunja živi sa bakom u stanu od 150 kvadrata. Ovež komedije ne bi ni bilo da se Marko sviđa baki Nataliji…ali avaj! Ni baka (Natalija), ni njena ćerka Daša (Dunjina tetka) ne mogu Marka „očima da vide“! Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan: „Samo preko mene mrtve!“ Da se ne bi „venčali u staračkom domu“, Dunja smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca!

Da li će, ili još bolje, kako će realizovati svoj plan, saznaćete u nekih sat i po, uživajući u predstavi „Veliki talas“.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here