Aesthetic laser centar „RIJA“ – Vaš omiljeni kutak za lepotu

Novootvoreni Aesthetic laser centar "RIJA" u Bačkoj Palanci.

3610

Da Bačka Palanka prati trendove i ide u korak sa vremenom i svetom, dokazao je i novootvoreni Aesthetic laser centar „RIJA“, definitivno buduće omiljeno mesto lepših polovina svih uzrasta!


Aesthetic laser centar „RIJA“ je opremljen najsavremenijom tehnologijom iz oblasti estetske i laserske medicine. Da bi naši sugrađani dobili savršen željeni izgled, uveli smo novine na svim poljima i obezbedili najpopularnije tretmane lica i tela.

  Sve što ste želeli na jednom mestu – Aesthetic laser centar RIJA

Aesthetic laser centar „RIJA“ vrši:

 • laserske tretmane (trajna epilacija, laser za uklanjanje tetovaža obrva, karbon piling i uklanjanje hiperpigmentacije)
 • botox/hijaluron 
 • lipolizu (uklanjanje masnih naslaga)
 • maderoterapiju (masaža oklagijama)
 • vibro lajt (aparat za mršavljenje)
 • manikir
 • pedikir
 • depilaciju
 • kozmetički tretman lica (mezoterapija lica)
 • japansko iscrtavanje obrva
 • nadogradnju trepavica 
 • profesionalno šminkanje

Novi trendovi u svetu estetske i laserske medicine – Aesthetic laser centar „RIJA“

Laser poslednje generacije Alma Soprano Ice je prvi u Evropi u domenu trajne epilacije (rezultati su zagarantovani). Laserska epilacija je jedina priznata metoda u svetu koja trajno uklanja čak i najsvetlije dlake sa Vašeg tela. Neinvazivna je i pogodna i za žene i za muškarce. Zatim, tu je i laser za karbon piling i hiperpigmentaciju, koji pruža Vašoj koži izgubljeni sjaj, a uklanja mitesere i sve nečistoće.

Ako želite da podmladite kožu lica i vrata, uklonite bore, ali i vratite jedrinu i punoću usnama onda su hijaluronski fileri Stylage odličan izbor. Hijaluron je veoma popularna antiaging metoda i srećni smo što u Aesthetic laser centar „RIJA“ iz Bačke Palanke, botox i hijaluron tretmane vrši isključivo stručno lice.

Najsavremenija oprema iz oblasti estetike – Aesthetic laser centar „RIJA“

U borbi protiv masnih naslaga, a sa korigovanom ishranom i uz stručno savetovanje sa Dr Marijom, do zategnutog tela nikad nije bilo lakše doći! Rešite se celulita i viška kilograma na vreme, bezbolnim i sigurnim putem uz postupak ubrizgavanja sagorevača masti – lipoliza.

Osim laserima, podmlađivanje lica i tela u našem Aesthetic laser centar „RIJA“, vrši se i maderoterapijom i vibroblastima. Ono što brz životni tempo narušava, mi rešavamo savremenim pristupom kozmetičkim tretmanima i izgledu tela uopšte. Maderoterapija ili popularno masaža oklagijama je prirodan tretman, čija je prednost u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma.

„Maderoterapija je Vaš novi kraljevski tretman celog tela! A u naš program za mršavljenje uveli smo i vibro lajt, još jedan aparat koji smo uvezli iz Milana, da biste se u svom telu osećali kao kod kuće.“

Kod nas ste negovani od glave do pete – Aesthetic laser centar „RIJA“

Da biste sijali svakog dana, a posebno u svečanim prilikama, Aesthetic laser centar RIJA vrši i profesionalno šminkanje, kao i redovan pedikir, manikir i depilaciju po regijama ili celog tela.

Uverite se u našu stručnost – Aesthetic laser centar „RIJA“

RADNO VREME:

Radnim danima: od 9 do 20 časova

Subotom: od 9 do 17 časova

LOKACIJA:

Veselina Masleše 22, Bačka Palanka, pogledaj na MAPI.

KONTAKT:

Za sva Vaša pitanja i nedoumice, kao i zakazivanje termina, kontaktirajte nas na:

069 2792017

Zapratite nas i na društvenim mrežama:

Instagram: aesthetic_laser_centar_rija

Face book: estetik_centar_rija

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here