Novogodišnji Đinđuveraj u četvrtak (26.12.)

Idealan poklon za Novu godinu - komad unikatnog, ručno rađenog nakita

650

BAČKA PALANKA: Novogodišnji Đinđuveraj sajam unikatno ručno rađenog nakita biće održan u četvrtak 26. decembra u kafe baru “Pardon”.


Sajam počinje u 11 i trajaće do 19 časova. Tom prilikom svoj nakit izlagaće devet kreativaca koje su organizatori odabrali putem konkursa koji je bio raspisan početkom meseca, a koji je zaključen 20. decembra.

Ovog zimskog Đinđuveraja svoj nakit predstaviće izlagači iz Novog Sada, Temerina i Bačke Palanke. U pitanju su „Kreativna soba SneArt“, „VivoArt“, „Unikatni nakit Ljubice Mihailović“, „Thinkofsilk“, „Nakit Željka“, „Fantazija“, Tamara Pazarkić, „Moj talenat“ i „Nakit Markiza“.

– Već kako su sugrađani navikli kraj decembra meseca je rezervisan za Novogodišnji Đinđuveraj. I ovog puta, kako je bila praksa i prethodnih godina kreativci koji se bave isključivo ručnom izradom nakita odabrani su putem konkursa koji je trajao tokom decembra meseca i izlagaće pomenutog dana na sajmu.

[wonderplugin_slider id=173]

 

– U okviru šarolike ponude svi zainteresovani moći će da pogledaju i kupe nakit od keramike, kože, svile, perlica, konca, polimerne gline, poludragog i dragog kamenja, dakle, biće za svakog ponešto.

– Radost je takođe što mogu da najavim da će i ovog kao i minulog Đinđuveraja biti organizovana besplatna popravka oštećenih komada nakita koje sugrađani donesu i to ponovo uz vredne ruke kreativne radionice „Nakit Markiza“, tačnije sugrađanke Ine Popović. Tako da, sem što pogledate i kupite nove komade nakita, ne zaboravite ni na one stare, voljene koji su oštećeni i čekaju popravku i ponovno nošenje, te, budite slobodni da ih ponesete, pozvala je Tamara Jožić, organizatorka sajma i dodala da biće ovo još jedno lepo đinđuverajsko druženje pred praznike koji nam predstoje.

Đinđuveraj se održava u organizaciji Omladinskog centra Bačka Palanka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here