Panoniji pripao derbi. Na pauzu sa skorom 8-1

0
333

BAČKA PALANKA: U subotu (21.12.), u utakmici devetog kola Druge republičke lige – sever, sastale su se domaća ekipa Panonije i ekipa Partizana iz Sremskih Karlovaca. Utakmica je opravdala epitet derbija, s obzirom da je viđena igra puna preokreta i neizvesnosti.


Prvi set osvaja domaća ekipa,koja je tek u finišu uspela da se odlepi i na kraju slavi 25:20. Očekivano, gošće su zaigrale još motivisanije, ali nisu uspele da nađu pravi „recept“ za razigranu ekipu Panonije. Vodile su domaće tokom celog drugog seta, a kad je trebalo da ga finiširaju, samo su stale. Svojom fanatičnom požrtvovanošću sremice uspevaju nemoguće: dolaze do izjednačenja u setovima (23:25). Nastavile su gošće u istom ritmu i treći set, ali ovaj put neizvesna završnica je pripala palančankama, pa je na semaforu pisalo 2:1. Četvrti set je protekao u dominaciji domaćih, pre svega u elementu servisa, pa je to treneru Šatori stvorilo prostora da pruži šansu i rezervistima, što su oni i iskoristili na pravi način za konačnih 3:1 u setovima.

 

Trener Panonije Šatora je izjavio posle utakmice da je zadovoljan pobedom i prikazanom igrom svojih pulenki: „Ekipa iz Karlovaca je izuzetno kvalitetna i iskusna, što ovu pobedu čini još većom. Prvi deo sezone je završen, a učinak moje ekipe je i više nego solidan sa skorom od osam pobeda i jednim porazom. Nastavljamo sa treninzima kako bi što spremnije dočekali drugi deo prvenstva“.

Druga polusezona počinje početkom februara, a do tada sportski pozdrav od odbojkašica Panonije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here