Više od 300 policajaca i dalje traga za nestalom devojčicom (VIDEO)

0
894
Foto: Blic.rs

Nastavljena je potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak popodne. U potragu je uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, prenosi RTS.


Policija osnovano sumnja da je devojčicu oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao „malčanski berberin“.

Potraga je nastavljena tokom noći i jutra, ali Monika Karimanović još nije pronađana. Nije pronađen ni Ninoslav Jovanović, za kojeg policija osnovano sumnja da je oteo 12-godišnju devojčicu.

[wonderplugin_slider id=179]

 

Prema informacijama iz policije, trenutno se pretražuju tereni severno od sela Orešac gde su njih dvoje poslednji put viđeni – sela Rgošte, Podvis, Balanovac, Grezna i Vasilj, navodi RTS.

U potragu su, pored policajaca iz Niša i Zaječara, uključeni i pripadnici Žandarmerije, helikopteri, ekipe sa psima tragačima, a koriste se i termovizijske kamere.

Direktor policije Vladimir Rebić je sinoć poručio da veruje da će policija uspeti da pronađe i spase nestalu devojčicu.

Ukazao je i da je pronađeno mnogo dokaza na osnovu kojih sumnjaju da je Moniku oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao „malčanski berberin“.

Policija objavila snimak mesta na kojem je osumnjičeni skrivao otetu devojčicu
U sredu je objavljena fotografija osumnjičenog, uz poziv građanima da jave policiji ukoliko ga prepoznaju, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Ninoslav Jovanović/Foto: Facebook

Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here