Uvažen zahtev pešaka u Bačkoj Palanci

5
6759
Foto: Dnevnik

Državni put za Sombor prolazi kroz Bačku Palanku, a na delu ulice koja se ovde narodski naziva Obrovački put svojevremeno je obeležen pešački prelaz između dve benzinske pumpe, međutim, s jedne strane puta postojala je pešačka staza, ali ne i sa druge.


Građani su se žalili, a nadležni uvažili njihove zahteve, pa je urađeno i 30-tak metara nedostajuće pešake staze. Sada je za pešake bezbednije i komotnije da ovuda prolaze.

 

5 KOMENTARA

  1. Nesto smesnije i jadnije u zivotu nisam videla. Da li ste vi normalni da ovako nesto jadno napravite i sad se hvalite? Kako niste zvali Vucica na otvaranje 3 metera pesacke staze?
    Znate li vi koliko je 30 metara?
    Sram da vas bude. Zale se gradjani na mnogo stvari u Palanci. I nista ne radite.

  2. Ovo je komedija od staze.Pitam se koliko je koštao ovaj silni „projekat“….a i ova staza sa druge strane koja je donekle i dobro uradjena je do pola urasla u travu a i posle ovih izvodjaca radova zavrsila u smetlistu, uostalom kao i celi prostor oko benziske Radun

  3. Dakle, juce sam ostavila komentar tipa kako je ovo smijurija , kao i to da je cela druga staza oko benziske zapustena, a sama benziska Radun-Avia u smetlistu jer su oni to i dozvolili.S obzirom da mi je komentar uklonjen i to nije prvi put kad se pominje to smetliste za rad litra goriva -zakljucujem da je u redakciji neko sa ovim prezimenom!
    Naravno, ima iz principa da kritikujem ovu oblast sad na svakom ćošku.A sad slobodno uklonite i ovaj komentar jer mi je jedini cilj i bio da Vam kazem da ne mozete obrisati ono sto vide hiljade ljudi koje tuda prodju

  4. Zorana je u pravu .centar koji su poplocali komunisti 1980.se raspao.imamo najruzniji centar u Vojvodini.ako izostavimo semafor koji je resenje od pre 50 god.jer danas svi prave kruzne tokove u gradu se nista nije promenilo 40 god.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here