Strahinja Stefanović najuspešniji kajakaš u 2019. godini (VIDEO)

1044

BEOGRAD: Još jedno veliko sportsko priznanje stiglo je u Bačku Palanku. Dobio ga je Strahinja Stefanović, član KKK „Tarkett“. On je od strane Kajakaškog saveza Srbije proglašen za najboljeg takmičara u muškoj konkurenciji za 2019. godinu.

Kajakaški savez Srbije na tradicionalnom „Danu kajaka“ u u restoranu „Azaro“ na Adi Ciganliji proslavio je još jednu uspešnu godinu i nagradio najuspešnije u 2019. godini i postavio ambiciozne planove za predstojeću godinu.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Prošlu godinu obeležio je Strahinja Stefanović osvajanjem srebra na svetskom seniorskom i na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore. Daleko važnije izborio je i normu za Olimpijske igre u Tokiju, što je pošlo za rukom i Milici Starović. Odlični su bili i mlađi seniori koji su osvojili pet medalja na Evropskom u Račicama, a ono što njihov uspeh dodatno čini većim jeste i to što smo sigurni da će i oni uskoro nastaviti tradiciju sadašnjih seniora i osvajanja medalja na velikim takmičenjima„, naglasio je u pozdravnom govoru predsednik Kajakaškog saveza Srbije, Mirko Nišović.

Pogledajte izjavu Strahinje Stefanovića povodom dobijanja ovog eminentnog priznanja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here