Razbijena stakla u prostorijama SNS-a u Bačkom Petrovcu

1
2455
Foto: Printscreen/You tube

NOVI SAD/BAČKI PETROVAC: Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije osuđuje brutalni napad na prostorije Srpske napredne stranke u Bačkom Petrovcu.


Posle samo nekoliko dana od napada na prostorije dva mesna odbora SNS u Novom Sadu, stakla, koja su noćas razbijena na prostorijama opštinskog odbora u Bačkom Petrovcu, još jednom svedoče da oni koji nemaju argumente posežu za nasiljem, nemoćni da na politiku srpskih naprednjaka odgovore idejama, radom i programom, saopštila je SNS Vojvodine.

 

Oni ističu da posebno zabrinjava činjenica da ovaj napad nije prvi, kao i da napadačima svaki novi čin vandalizma postaje rutina, koja je, kako navode, očigledno deo njihove predizborne ponude.

Ipak, narod ih je prozreo, a sudeći po istraživanjima javnog mnjenja i prezreo. Verujemo da će nadležni organi privesti pravdi počinioce ovog akta nasilja i poručujemo da nas nikakve kamenice ni njihov slepi bes neće udaljiti od borbe za bolje sutra svih građana Srbije, čije ćemo poverenje opravdati i na izborima koji nas očekuju, zaključuje vojvođanski SNS.

 

1 KOMENTAR

  1. Koliko Sns siluje narod, nije ni cudo sto se desava bumerang.
    Hiljade Srba je pobeglo iz Srbije od nasilja Sns.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here