Sergej Serdar najuspešniji takmičar u 2019. godini

Iz Karate kluba "Kizami"

2004

Karate klub „Kizami“ je 26. decembra organizovao polaganje za karate zvanja, odnosno za pojaseve kome je pristupilo 42 karatista.


Njih trinaest je polagalo za beli pojas, jedanaest mladih karatista za oranž pojas, a najviše ih je polagalo za plavi pojas (17).

Pored njih, za crni pojas, odnosno majstorsko zvanje, polagala je najstarija karatistkinja „Kizamija“, Ivana Radulov, a u četvoročlanoj komisiji su bili Nedeljko Mrkaić, Petar Begonja, Vladimir i Zoran Poznanov.

Nosioci belog pojasa postali su: Milica Mučibabić, Anđelina Samatović, Petra Nikić, Nenad Parabucki, David Čagar, Miloš Radović, Mateja Čambor, Sava Pavković, Nikola Vasić, Milorad Kuljić, Veljko Velemir, Mihajlo Kalajić i Sava Ćurguz.

Za oranž pojas su polagali: Jasmina Brujić, Jovana Petrić, Milica Novković, Miljana Ivanović, Marina Teodorović, Luka Šešum, Strahinja Radmilović, Luka Knežević, Mihajlo Brujić, Nikola Bajac i Danilo Agić.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Komisiji su se u polaganju za plave pojaseve predstavili: Svetlana Švonja, Emili Milić, Marija Mijić, Katarina Lovrenčić, Jelena Bjelajac, Nikolina Kalajić, Nikolina Belić, Vera Kovačević, Vuk Struharik, Stefan Radišić, Vuk Škorić, Vuk Golić, Sergej Serdar, Jovan Agić, Miloš Ganić, Mihailo Đurić i Aleksa Škrbić.

Svi kandidati su uspešno položili za pojaseve, a predsednik komisije Nedeljko Mrkaić je bio zadovoljan prikazanim od strane mladih bačkopalanačkih karatista.

– U ovom klubu se dobro i kvalitetno radi sa decom što se može videti i kroz rezultate koje ostvaruju širom zemlje. Pravo je uživanje gledati mlade naraštaje kako ovladavaju drevnom borilačkom veštinom, rekao je Mrkaić.

Karate klub “Kizami” je iskoristio priliku da, u sklopu polaganja za pojaseve petu godinu zaredom proglasi najbolje takmičare u 2019. godini. U konkurenciji je bilo trinaest karatista, pet devojčica i osam dečaka, a za najboljeg je u prošloj godini proglašen Sergej Serdar sa šesnaest osvojenih medalja (trinaest zlatnih, jedno srebrno i dva bronzana odličja). Bačkopalanački KK “Kizami” je uspešno okončao i šestu takmičarsku sezonu sa ukupno 219 osvojenih medalja u prošloj godini, od toga 102 zlatne, pedesetpet srebrnih i šezdesetdva bronzana odličja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here