JANUARSKI UPIS U TOKU: Kursevi stranih jezika!

UPIS JE U TOKU!

0
4562

Ako želite da  usavršite engleski ili nemački, škola stranih jezika Excellentorganizuje kurseve za decu i odrasle.

UPIS novih polaznika

Upis traje od 15. do 31. januara 2020. godine

Kursevi engleskog i nemačkog za odrasle:

 • početni nivo (A1)
 • osnovni nivo (A2)
 • konverzacija + poslovni (B1 i više)

Kursevi engleskog i nemačkog za decu:

 • „Usavršimo čitanje i pisanje “ deca od 8 do 10 godina;
 • „Razumem gramatiku i govorim tečno“ deca od 11 do 14 godina.

Upis je od 19:00 do 20:00h u Bačkoj Palanci (lokal 135 TC „Mozaik“) ili
na tel. 064/15-56-270

Škola stranih jezika Excellent!

je škola u Bačkoj Palanci koja je počela sa radom 1. septembar 2001. godine. Cilj ove škole je da svojim polaznicima omogući ne samo da uče i nauče strani jezik po izboru, već i da upoznaju novu kulturu, prošire vidike i izbore se za svoju bolju budućnost.

Ako pričaš s’ čovekom na jeziku koji on razume, to odlazi u njegovu glavu. Ako pričaš s čovekom na njegovom jeziku, to odlazi u njegovo srce. – Nelson Mandela

Neka bivša deca ove škole postala su profesori stranih jezika, a mnogi nekadašnji učenici sada svoju decu dovode na časove. Đaci škole stranih jezika Excellent uspešno upisuju srednje škole i fakultete na stranim jezicima. I to je pravi pokazatelj uspešnosti ove škole.

Učionice škole se nalaze u Bačkoj Palanci u Tržnom centaru „Mozaik“, Trg bratstva jedinstva 30-32, lokali 113,133 i 135

Jezici koji se trenutno nude  

 • engleski
 • nemački
 • ruski 
 • francuski 
 • srpski za strance

O nastavi

Škola preporučuje rad u malim grupama (6 -10) kako bi polaznici aktivno učili jezik kroz neprestanu interakciju sa drugim učenicima i profesorom. Svaki čas je čas konverzacije.

Grupe se formiraju u zavisnosti od uzrasta i znanja polaznika. Predtestiranje polaznika u cilju razvrstavanja u odgovarajuće grupe je besplatno.

Časovi su radnim danima, dva puta nedeljno i raspored je usklađen sa obavezama polaznika.

Dužina časa zavisi od uzrasta polaznika

 • Vrtić i predškolci – jedan čas traje 30 minuta.
 • Deca I – III razred – jedan čas traje 45 minuta.
 • Deca IV – VIII razred – jedan čas traje 60 minuta.
 • Srednjoškolci – jedan čas traje 60 minuta.
 • Odrasli – jedan čas traje 60 minuta.

Nastava za decu prati školsku godinu. Dečiji kursevi  jezika su kreirani tako da pružaju dosta zabave i učenja kroz igru, ali su u isto vreme i zahtevni. Razvijaju se sve četiri jezičke veštine na integrisan način, kroz dijaloge, tekstove i komunikacijske aktivnosti, uključujući igru, glumu i pesme.

Nastava za srednjoškolce takođe prati školsku godinu. Kursevi su dinamični i odgovaraju interesovanjima tinejdžera. Kroz interaktivne igre, multimedijalnu podršku i razgovor srednjoškolci unapređuju ne samo sve četiri jezičke veštine već i socijalne veštine koje će im omogućiti konkurentsku prednost u školovanju a i kasnije u životu.

Nastava za odrasle je organizovana u vidu ubrzanih kurseva koji traju jedan semester i standradnih kurseva koji prate školsku godinu. Nastavni materijali su autentični i rezultat su zajedničkog rada Excellent tima. Cilj škole je se pomogne svakom učeniku da u obilju raznovrsnog materijala odabere ono što mu je zanimljivo i potrebno u realnom životu.

Tokom školske godine organizuju se besplatni individualni časovi za sve polaznike škole kojima je potrebna dodatna podrška u savlađivanju predviđenog gradiva.

Posebno su organizovane pripreme za polaganje međunarodnih ispita.

Popusti

Kako bi se zahvalili na ukazanom poverenju i saradnji koja traje godinama, đacima sa kojima škola sarađuje pet ili više godina odobren je popust od 10%. Osim “popusta na staž”, članovima iste porodice odobrava se i popust od 15% i 5%. Polaznici koji u Excellentu uče dva ili više jezika, takođe imaju popust 10%.

Na kraju svakog kursa polaznici dobijaju sertifikate škole ako na krajnjem ispitnom testu ostvare rezultat minimum 60% tačno urađenog testa.

Škola stranih jezika “Excellent School” DOO
Bačka Palanka, Trg bratstva i jedinstva 30-32, lokal135

telefon: 064/15-56-270

Ponedeljak-petak: Od 18:00 do 20:00

Subota: Od 10:00 do 12:00

e-mail: excellent_school@yahoo.com
Web site: www.excellent.edu.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here