Repertoar u Gradskom bioskopu za 27., 28. i 29. januar

Kulturni centar Bačka Palanka

2913

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu u Bačkoj Palanci u ponedeljak, utorak i sredu 27., 28. i 29. januara biće prikazani hit filmovi.


U ponedeljak i utorak 27. i 28. januara od 16.00 časova biće prikazan animirani film „ZALEĐENO KRALjEVSTVO 2“ u 3d projekciji, sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj filma:

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U „Zaleđenom kraljevstvu“ Elza se pribojava da su njene moći previše jake za svet. U „Zaleđenom kraljevstvu 2“ mora verovati da su dovoljne.


U Gradskom bioskopu 27. januara od 18.00 i 20.00 kao i 28. januara od 20.00 časova biće prikazana komedija „SLUGA“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

[wonderplugin_slider id=179]

 

Sadržaj filma:

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuliza recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.


U Gradskom bioskopu 28. januara od 18.00 časova biće prikazan avanturistički porodični film „DULITL“ u 3d projekciji.

Sadržaj filma:

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscenrtični Dr Džon Dulutl, poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

U Gradskom bioskopu u sredu 29. januara od 18.00 i 20.00 časova biće prikazana drama „OKRUG“.

Sadržaj filma: 

Nakon što Inga, sredovečna žena koja se bavi uzgojem stoke na Islandu postane udovica, shvata da nema puno izbora i da mora da stane na svoje noge što pre. Odlučuje da + započne nov život „po svojim pravilima“ i ustaje snažno protiv korupcije i nepravde u svojoj zajednici. Film je snimljen prema istinitom događaju, ali je reditelj, kako sam kaže, od toga napravio fikciju i pretvorio u sjajnu filmsku priču.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Od 17. januara u foajeu Gradskog bioskopa posetioci mogu da kupe kokice u kutijama sa likovima iz dečjih omiljenih animiranih filmova.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here